Programunk

Fontosnak tartjuk, hogy minden cég számára a legideálisabb szolgáltatást nyújtsuk. Követjük a legújabb trendeket és kutatási eredményeket, hogy folyamatosan megújuló megoldásokkal segíthessünk.

Kategóriák

Alkalmazás

Egészségnapok

Ergonómiai felmérés

Egyéni elképzelések

Alkalmazás

A Fitminutes magja a webalkalmazás, amelyen minden felhasználó egyéni profillal rendelkezik, és hozzáfér programunk összes tartalmához. 

Minden nap változó irodai tornáinkat kifejezetten a munkahelyi környezetre alakítottuk ki: átöltözés és eszközök nélkül elvégezhetőek, az irodai vagy otthoni asztalnál, pár perc alatt. Speciális tartalmaink készítésében hazánkban elismert, külsős szakemberekkel dolgozunk együtt. Az elérhető tornákat és edzéseket rendszeresen frissítjük és bővítjük, hogy a munkatársaitok számára hosszú távon is változatos, teljeskörű támogatást garantáljunk.

Munkahelyi tornák

Gyógytornász által összeállított munkahelyi tornáink bárhol, bármikor elvégezhetőek, átöltözés nélkül.

Otthoni edzésprogram

Jóga programunk és erősítő edzéseink hetente frissülnek, így mindig új tartalmakal tartjuk mozgásban felhasználóinkat.

Kiégés megelőzése

A BeBalanced Pszichológiai Pont által összeállított videósorozatunkkal segítünk fenntartani a mentális egészséget.

Egészségszűrés eredmények

Az egészségszűrő vizsgálat eredményei megtalálhatóak a saját profil-oldalon, így mindenki hozzáférhet a saját adataihoz.

Egészségnapok

Egészségnapjainkat a megrendelő cég irodájában végezzük el, így nincsen plusz szervezési és utazási idő sem. 

Szakemberek

Professzionális eszközök

Azonnali kiértékelés

Bronz

 • Vérnyomás mérés
 • Koleszterinszint mérés
 • Vércukormérés

Ezüst

 • Minden ami bronz +
 • véroxigénszint mérés
 • BMI

Arany

 • Minden ami ezüst +
 • testösszetétel analízis
 • mozgástartomány mérés
 • kézi szorítóerő mérés
 • Béres immunerősítő

Vérnyomásmérés

A rendszeres vérnyomásmérés az egyik legfontosabb rutinvizsgálat, amelynek komoly diagnosztikai jelentősége van. Hazánkban nagyjából 3,5 millió ember szenved magas vérnyomásban.

Koleszterinszint mérés

A koleszterin egy szteránvázas vegyület, amelyet táplálkozással veszünk magunkhoz, illetve a májunk állítja elő. Koleszterinszint méréskor egy összesített értéket kapunk, amely megmutatja, mekkora mennyiségben van jelen testünkben a jó (HDL) és a rossz (LDL) koleszterin. Ha ez az érték magas, laborvizsgálattal kell kimutatni az LDL pontos mennyiségét.

Vércukormérés

A vérben található glükóz (cukor) mennyiségét mutatja meg. Rendszeres vércukorméréssel idejében felismerhető a diabétesz (cukorbetegség), amely Magyarországon az egyik leggyakoribb betegség.

Véroxigénszint mérés

Megmutatja, hogy a vörösvértestek milyen kapacitással szállítanak oxigénmolekulát. Csökkent értéke tüdő- és szív problémákra utalhat, amelyeknek fontos további kivizsgálása.

BMI meghatározás

A testtömegből és a magasságból kiszámolt BMI (Body Mass Index, testtömeg index) megmutatja, hogy az egyén túlsúlyos, normál testtömegű, vagy sovány-e. Jó iránymutatást ad az egészségi állapotunkra.

Testösszetétel analízis

A vizsgálatot egy bioelektromos impedanciával működő, testösszetétel-elemző mérőeszközzel határozzuk meg. A készülék megméri a zsír- és izomhányadunkat, a szervek közötti zsír mennyiségét (emelkedett szintje veszélyes), csontjaink ásványianyag-tartalmát, biológiai életkorunkat és hidratáltsági szintünket. Ezzel a vizsgálattal részletes rálátást kapunk az egyén egészségi állapotára.

Mozgástartomány mérés

Az ízületek beszűkült mozgástartománya sok fizikai probléma, krónikus fájdalmak kialakulásához vezet. A számítógépes munkát végzőknek jellemzően a csukló- és nyakízületei szűkültek, ami ínhüvelygyulladáshoz, és migrénhez is vezethet.

Kézi szorítóerő mérés

Az erős marok általános jó erőszintet jelent. A kéz szorítóerejéből nézhetjük meg legpontosabban az egyén erőnléti szintjét. Mindkét oldali kézen elvégezzük a mérést, amellyel vizsgáljuk az oldalak közti szimmetriát is.

Nyitottak vagyunk az egyéni elképzelésekre, partnereink segítségével megvalósítjuk a leghatékonyabb egészségprogramot.

Ergonómiai felmérés

A helyesen megválasztott és beállított iroda bútorok és eszközök nélkülözhetetlenek a helyes testtartás kialakításához. Ezek hiányában nagyobb az esély a mozgásszervi problémák kialakulására. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérj időpontot személyes konzultációra!

Szívesen segítünk egy díjmentes konzultáció keretében megtervezni a Ti saját egészségprogramotokat.