Országos Munkahelyi Egészség Kihívás

Powered by Fitminutes

Magyarország első munkahelyi egészség kihívása. Csatlakozzatok és legyetek Ti a Legaktívabb Magyar Munkahely!

Szeretnéd a nálad dolgozók egészségét javítani, de nem tudod hogyan láss neki? 

 

Most nem kell mást tenned, mint csatlakoznod az Országos Munkahelyi Egészség Kihíváshoz! A nevezés feltétele mindössze egy kedvezményes nevezési díj, amellyel teljes hozzáférést kaptok a Fitminutes webalkalmazáshoz, és minden programhoz.

Résztvevő

November = az egészség hónapja

 

A Fitminutes irányításával négy héten át zajló egészségmegőrző, mozgásra ösztönző program célja, hogy minél több cég minél több dolgozója tapasztalhassa meg a napi rutinba beilleszthető mozgás jótékony hatásait. Ezen kívül a Fitminutes izgalmas online előadásokkal is készül a kihívás ideje alatt, ahol elismert szakmai előadók lesznek a vendégeink, mint például a Bebalanced vezető pszichológusa, Kovács Orsolya.

Mi is lesz a feladat?

 

Tornázzatok minél többet, tekintsetek meg minél több szakmai videót és gyűjtsétek a pontokat!

A Kihívás ideje alatt exklúzív videókat teszünk közzé a webalkalmazáson, amihez kizárólag a regisztrált cégek munkavállaói férhetnek hozzá .

A munkahelyi és otthoni edzéseken felül az orvosi tartalmakért a MIND Brain-Gut Center orvosai felelnek, a mentális tartalmakért pedig a Bebalanced Pszichológiai Pont pszichológusai. Nézd meg a videókat, és válaszold meg helyesen a kérdéseket!

 

Díjazzuk a legjobbakat

Persze egy kihívás úgy az igazi, ha verseny is egyben. Nálunk az a kis-, középvállalkozás, nagyvállalat vagy startup cég nyeri az első díjat, ahol a cég dolgozói létszámához mérten arányában a legtöbb dolgozó kezdi meg és viszi végig az edzéseket.

A nyertes vállalatok egy Legaktívabb Munkahely Díjjal is büszkélkedhetnek majd, amit innentől kezdve akár a honlapjukon is feltüntethetnek. A fődíj pedig nem más, mint egy féléves Fitminutes előfizetés a teljes vállalat számára!

A versenyben való részvétel feltételei:

 

 1. Regisztráció a Kihívásba, és a nevezési díj átutalása (80 000 Ft + ÁFA).
   
 2. A Fitminutes által kiállított egyedi Aktív Munkahely badge megosztása a social media felületeken. Ez tanúsítja, hogy az adott cég részt vesz a kihívásban.

3. A kihívás során a tapasztalatok megosztása a kihíváshoz való csatlakozástól kezdve a verseny végéig. Egymást is inspirálhatjuk, ha elmondjuk, miért csatlakoztunk a kihíváshoz, miért tartjuk fontosnak a napi mozgást, mint cég.

A nyereményjátékban való részvétel feltételei:
 

 1. Ossz meg a LinkedIn-en egy posztot és használd a következő hashtaget: #munkahelyiegeszsegkihivas
   
 2. Válaszold meg a videóink végén megjelenő kérdéseket a videóban hallotak alapján! Minél több videó után megválaszoltad a kérdéseket, annál nagyobb az esélyed a nyereményre!

A kihívás végén három szerencsés nyertes kerül kisorsolásra, akik egy-egy páros wellness hétvégét nyernek a Hotel&More felajánlásával!

  Mi az, amit már biztos, hogy nyer a céged, ha benevezel? 

   

  • a dolgozók általános közérzetük javulását fogják tapasztalni
    
  • a munkavállalók produktívabbak lesznek a munkavégzés során
    
  • a cég garantáltan megteszi az első és legfontosabb lépéseket egy valódi tartalommal bíró egészségtudatosabb vállalati kultúra kialakulása felé
    
  • a dolgozók számára nyereményjátékot hirdetünk (részletek később) – a három szerencsés nyertes ajándékáról pedig a Hotel & More szállodalánc gondoskodik majd

  „A Fitminutes program kiváló lehetőséget biztosít a mindennapi rutin rövid, de igazán üdítő megszakítására. Személyes kedvenceim a csukló és nyak gyakorlatok. Néhány percet vesznek csak igénybe, és akár videó nélkül is bármikor alkalmazhatóak. Számomra érzékelhető a változás. Javasolni tudom mindenkinek.

  Köszönet a fejlesztőknek, további eredményes munkát kívánok!”

  Anita

  HR menedzser

  Kihívás jelentkezés

  Vedd fel velünk a kapcsolatot!

  Kérj időpontot személyes konzultációra!

  Szívesen segítünk egy díjmentes konzultáció keretében megtervezni a Ti saját egészségprogramotokat.